远程教育本科统考英语真题及答案

发布于:2022-09-11 20:30:02 类别:网络教育 阅读:12

当前网址:https://www.sxueedu.com/ckzx/wljy/5646.html

英语b网考2017年大学英语B真题及答案

一、交际英语

1.- I'm looking for a shirt for my father.

- ________

A.What size do you wear?

B.What can I do for you?

C.How about this one?

D.What size does your father wear?

答案:D

2.- Please help yourself to the seafood.

- ________

A.No, I can't.

B.Sorry, I can't help.

C.Well, seafood don't suit.

D.Well, I'm afraid I don't like seafood.

答案:D

3.- ________  

- He teaches physics in a school.

A.What does your father do?

B.Who is your father?

C.What is your father doing?

D.Where is your father now?

答案:A

4.- Hey, Tom, what's up?

- __________

A.Yes, definitely!

B.Oh, not much.

C.What is happening in your life?

D.You are lucky.

答案:B

5.- Who's speaking?

- This is Tom ________.

A.speaks

B.spoken

C.speaking

D.saying

答案:C

二、阅读理解

High in the Swiss Alps many years ago, there lived a lonely shepherd(牧羊人)boy who longed for a friend to share his evenings.(很多年以前,在瑞士阿尔卑斯山上住着一个牧羊人,他期望能找到一个朋友在夜晚与他为伴。) One night he saw three old men, each holding a glass.

The first old man said:“Drink this liquid and you shall be victorious in battle.”

The second old man said:“Drink this liquid and you shall have countless riches.”

The last old man said:“I offer you the happiness of music-----the horn(号角).”

The boy chose the third glass, The next day, he came upon a great horn, ten feet in length, When he put his lips to it, a beautiful melody(旋律) floated across the valley. He had found a friend.

So goes the legend(传说) of the horn. First known in the ninth century, the horn was used by herdsmen to call cattle, for its deep tones echoed across the mountainsides. Even today, on a quiet summer evening, its music can be heard floating among the peaks.

6.The passage tells us his lonely job about the shepherd boy.

A.T

B.F

答案:A

7.The boy choose to drink the glass offered by the last old man because the boy was thirsty.

A.T

B.F

答案:B

8.After the shepherd boy found the horn, he discovered it was like a new-found friend.

A.T

B.F

答案:A

9.Today the horn is heard in the Swiss Alps when it rains.

A.T

B.F

答案:B

10.The Legend of the Horn would be the best title for the passage.

A.T

B.F

答案:A

In the United States, it is not customary to telephone someone very early in the morning. (在美国通常不会在清晨给人家打电话。) If you telephone him early in the day, while he is shaving or having breakfast, the time of the call shows that the matter is very important and requires immediate attention. The same meaning is attached to telephone calls made after 11:00 pm. If someone receives a call during sleeping hours, he assumes it's a matter of life or death. The time chosen for the call communicates its importance.

In social life, time plays a very important part. In the U.S.A. guests tend to feel they are not highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date. But it is not true in all countries. In other areas of the world, it may be considered foolish to make an appointment too far in advance because plans which are made for a date more than a week away tend to be forgotten. The meaning of time differs in different parts of the world. Thus, misunderstandings arise between people from different cultures that treat time differently. Promptness is valued highly in American life, for example. If people are not prompt, they may be regarded as impolite or not fully responsible. In the U.S. no one would think of keeping a business associate waiting for an hour, it would be too impolite. A person, who is 5 minutes late, will say a few words of explanation, though perhaps he will not complete the sentence.

11.What is the main idea of this passage? ________

A.It is not customary to telephone someone in the morning and in sleeping hours in the U.S.

B.The role of time in social life over the world.

C.If people are late, they may be regarded as impolite or not fully responsible in the U.S.

D.Not every country treats the concept of time as the same.

答案:B

12.What does it mean in the passage if you call someone during his or her sleeping hours? _______

A.A matter of work.

B.A matter of life or death.

C.You want to see him or her.

D.You want to make an appointment with him or her.

答案:B

13.Which of the following time is proper if you want to make an appointment with your friend in the U.S. A.?

A.at 7:00 am

B.at 4:00 pm

C.at the midnight

D.at 4 am

答案:B

14.Which of the following statements is true according to the passage? ________

A.In the U.S.A. guests tend to feel they are highly regarded if the invitation to a dinner party is extended only three or four days before the party date.

B.No misunderstandings arise between people from different cultures about the concept of time.

C.It may be considered foolish to make an appointment well in advance in the U.S.A..

D.Promptness is valued highly in American life.

答案:D

15.From the passage we can safely infer that _______

A.it’s a matter of life or death if you call someone in day time.

B.the meaning of time differs in different parts of the world.

C.it makes no difference in the U.S. whether you are early or late for a business party.

D.if a person is late for a date, he needn’t make some explanation.

答案:B

三、词汇与语法

16.“Can you speak French?” “Yes, but ________.”             

A.not many

B.only little

C.not much

D.only a few

答案:C

17.Every means _______ been tried to solve the difficult problem.

A.have

B.has

C.is

D.are

答案:B

18.- Do you want to wait?

- Five days ________ too long for me to wait.

A.was

B.were

C.is

D.are

答案:C

19.Twenty people were ________ wounded in the air crash.

A.quickly

B.wrongly

C.bitterly

D.seriously

答案:D

20.We came finally _________ the conclusion that she has been telling lies all the time.

A.of

B.into

C.to

D.at

答案:C

四、完型填空

    Dick was a sailor on a big ship.(迪克是一艘大船上的海员。) It went to Japan and Australia, __21__ Dick was often on the ship for several months at a time. When he woke up in the morning and looked out, he only saw the sea, __22__ sometimes a port.

    When he was twenty-four, Dick __23__ and bought a small house with a garden in his wife's town. It was far away fromthe sea. Then he had to go back to his ship, and he __24__ home for two months. He went from the port to the town by bus, and was very happy to see his wife again.

    The next morning he slept until 9 o'clock. Then he woke up suddenly and looked out of the window. There were trees a few feet __25__. He was very frightened and jumped out ofbed, shouting, "We've hit land!"

21.

A.or

B.did not come

C.so

D.got married

E.away

答案:A

22.

A.or

B.did not come

C.so

D.got married

E.away

答案:D

23.

A.or

B.did not come

C.so

D.got married

E.away

答案:B

24.

A.or

B.did not come

C.so

D.got married

E.away

答案:E

25.

A.or

B.did not come

C.so

D.got married

E.away

答案:C

五、英译汉

26.I am writing this letter to complain about the service in your hotel.

答案:我写这封信的目的是要投诉你们旅馆的服务。

27.We enjoyed ourselves very much at the party.

答案:在那次晚会上我们玩得很愉快。

28.On their way they came to a bread shop.

答案:在途中,他们来到一家面包店。

29.They thought that there must be something wrong with their TV set.

答案:他们认为电视机一定出了毛病了。

30.I rang your house last night but your mother answered the phone.

答案:我昨夜给你家打电话,但接电话的是你母亲。

31.This new country hopes to establish friendly relations with all its neighbours.

答案:这个新成立的国家希望和所有邻国建立友好关系。

六、写作

32.写作

Instructions:根据下面所给的题纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

你的一位外国朋友给你来信,打算到中国旅游。你给他回信,提出旅游建议。你的回信应包括下列内容:

1.接到朋友的来信;

2.你对旅游的安排计划及理由;

3.表达你希望见到朋友的心愿。

Dear Sam:

I have just received your letter and know that you are going to come to China to see me. I am really excited by it. You know I miss you so much. In your letter, you mentioned your travel plan. I advise you to go to Beijing and Xi’an. There are many royal buildings in Beijing like Palace Museum, Summer Palace. Xi’an is typical of old China. There are lots of historical buildings there, especially those of Qin Dynasty.

I hope you enjoy your stay in China. I am looking forward to your coming.

                                           Yours ever

                                                     John

二维码

添加微信,快速了解成人高考

声明:由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
本站所有内容来源于互联网。如果发现本站有涉嫌抄袭的内容,欢迎发送邮件至 514443065@qq.com举报,并提供相关证据,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

标签:

1、您目前的学历层次:

小学及以下

初中

高中

中专

大专

2、你接受的拿证时长:

1年以内越快越好

1年到2年

2年到3年

3年及以上

3、你为什么提升学历:

找工作

考公务员

办工作居住证

考证书评职称

4、您更偏向于哪种取证方式:

全程无忧

在家自学

学校听课

辅导教学

其他

*您的姓名:

*手机号码:

*报考城市:

相关文章

  • 网络教育怎么报名大专

    网络教育怎么报名大专

    「网络教育大专在哪里报名」确定您要申请的学院是否招生,然后直接在相应学校的注册系统中在线报名注册;大家也可以将相应的报考材料带到学院或当地学习中心进行报名。网络教育,又称现代远程教育,是一种成人教育。指利用电视、互联网等...

  • 西安电子科技大学2022网络教育报名时间是哪天

    西安电子科技大学2022网络教育报名时间是哪天

    「陕西省西安电子科技大学2020年开学时间」2022年西安电子科技大学网教报名从即日起至2022年3月10日(招生计划报满,报名会提前结束),报名地点在校本部及各地西安电子科技大学网络教育2022年春季可招生校外学习中心。2022西安电子科技大学网教报名条件凡热爱...

  • 2020全国网络教育9月统考考试及报名时间是什么时候

    2020全国网络教育9月统考考试及报名时间是什么时候

    「网络教育报名时间和考试时间」网络教育7月份统考考试已经结束,下面小编为大家整理2020全国网络教育9月统考考试及报名时间是什么时候,供参考。网络教育公共课程考试和报名时间考试时间:2020年9月12-15日,每门课程考试时间90分钟。原则上因疫情...

  • 2023重庆大学网教9月统考考试科目

    「重庆大学网络教育学院考试答案」网络教育报名时间为春季和秋季,下面sxueedu.com小编为大家整理有关于2023重庆大学网教9月统考考试科目,供参考。考试科目考试科目包括《大学英语》(A、B、C)、《大学语文》(A、B)、《高等数学》(A、B)和《计算机应用...

  • 2023西藏网络教育专升本考试科目有哪些

    2023西藏网络教育专升本考试科目有哪些

    「2023西藏网络教育专升本考试科目有哪些专业」报考网络教育学历提升也是需要进行考试的,网络教育入学考试和期末考试都是由学校进行安排。下文sxueedu.com小编给大家整理了2023西藏网络教育考试科目要求,供参考!网络教育考试科目难度大吗网络远程教育入学考试非...

  • 上海网络教育报名条件是什么

    上海网络教育报名条件是什么

    「上海 网络教育」具有国民教育系列专科或专科以上毕业文凭(至少在注册入学前获得)的要求方可报名专升本层次。报考高中起点专科,须具有教育行政部门认可的普通高中、职业高中、中等专业学校、中等职业技术学校毕业证书。网络教育作...

  • 2022网络教育本科怎么报名 时间是什么时候

    2022网络教育本科怎么报名 时间是什么时候

    网络教育属于成人教育,有很多院校可以报名,一些院校全年招生,一些院校招生截止时间为春季3月和秋季9月份。网络教育本科如何报名网络教育一般是去学校报或者找机构报名,考生也可以去院校学习中心进行报名。网络学...

  • 北京理工大学2022年网络教育春季报名截止时间

    北京理工大学2022年网络教育春季报名截止时间

    「北京理工大学2020招生」2022年北京理工大学网络教育即日起开始报名,截止时间为2022年2月28日,报考高起本的考生应具有高中毕业证或相当于高中毕业文化程度(同等学力者须年满18周岁),报考专升本的考生必须具有国民教育系列的大专或以上毕...

  • 2022年网络教育春季报名时间安排在什么时候

    2022年网络教育春季报名时间安排在什么时候

    「2022年上学什么时候报名」网络教育每年有两次报考机会,春季报名时间一般是前一年12月至3月,考生可以携带相关报考资料在报名期间去院校当地的学习中心进行报考。网络教育报名的具体流程想要报考网络教育提升学历的学员,首先需要登录对应教育...

  • 2019年华南师范大学网络教育报名条件是什么

    2019年华南师范大学网络教育报名条件是什么

    「华南师范大学报考条件」华南师范大学始建于1933年,前身是广东省立勷勤大学师范学院。1996年进入国家“211 工程”重点建设大学行列。华南师范大学网络教育招生对象报名条件网络教育学院各专业主要是面向社会招生,网络教育的教学方式是没有...

放松一下

某一天早晨……,小次郎依旧坐上那班公车,车上又出现那位心恋已久的女孩,今天终于鼓起了勇气,写了张纸条给她……

“小姐,我想和你做个朋友,如果你愿意,请将纸条传回,否则就请丢出窗外,让它随风而逝吧!”

没多久纸条竟然传回来了,小次郎忍不住心里“暗喜……”我还是很有魅力的嘛!……嘻……

嘴角微微上扬,充满自信的打开纸条,一脸胜利者的姿态,一看……

“对不起,窗户打不开……”

在线测评

电话咨询
13711593197 添加微信