网络教育统考大学英语(B)考试试题及答案

发布于:2022-09-11 17:30:03 类别:网络教育 阅读:43

当前网址:https://www.sxueedu.com/ckzx/wljy/5633.html


一、交际英语

1.- Shall we have another cup of tea?

- _________

A.Do you like tea?

B.Why not?

C.Good tea.

D.I'm thirsty.

答案:B

2.- Come and see me if you have time.

- _________

A.I can't.

B.I'll think it over.

C.Thank you.

D.I will.

答案:D

3.- Would you like to see the film with me tonight?

- ______.

A.Not at all

B.No, I don't

C.Yes, I'd love to

D.That's right

答案:C

4.- What day is today?

- _________

A.It's March 6.

B.It's a fine day today.

C.It's March.

D.It's Monday.

答案:D

5.- What's the matter, John?

- _________

A.I failed my French test.

B.It doesn't matter.

C.Nothing's wrong with him.

D.I don't think I can.

答案:A

二、阅读理解

The total area of land on earth is about 149 million square kilometers, or about 29 percent of the total area of the earth.

The average height of the land is about 750 metres above the sea level. The Eurasian(欧亚大陆的)land mass is the largest with an area of 54,527,600 square kilometers. The smallest continent is the Australian mainland, with an area of about 7,614,600 square kilometers, which together with Tasmania, New Zealand, New Guinea and the Pacific Islands, is described as Oceania.The total area of Oceania is about 8,935,500 square kilometres, including West Iran which is political in Asia.

The world's largest peninsula(半岛) is Arabia, with an area of about 3,327,500 square kilometres. The largest island in the world is Greenland, with an area of about 2,175,600 square kilometres.

The largest island surrounded by fresh water is the Ilha de Marajo (4,022 square kilometres) in the mouth of the Amazon River, Brazil. The largest island in a lake is Manitoulin Island (2,766 square kilometres) in the Canadian section of Lake Huron. This island itself has on it a lake of 106 square kilometres called Manitou Lake, in which there are several islands.

6.The total area of the world is about 211 million square kilometers.

A.T

B.F

答案:B

7.The area of Tasmania, New Zealand, New Guinea and the Pacific Islands adds up to about 1,320,900 square kilometres.

A.T

B.F

答案:A

8.Oceania is made up of Australia, New Guinea and the Pacific Islands.

A.T

B.F

答案:B

9.As mentioned in the passage there are several islands in Manitou Lake.

A.T

B.F

答案:A

10.The largest island surrounded by fresh water is in a river.

A.T

B.F

答案:A

One day a bookseller(书商)let a big box of books fall on his foot. "Go to see the doctor," said his wife. "No, "he said. "I'll wait until the doctor comes into the shop next time. Then I'll ask him about my foot. If I go to see him, I'll have to pay him."

On the next day the doctor came into the shop for some books. When the bookseller was getting them ready, he told the doctor about his bad foot. The doctor looked at it.

"You must put that foot in hot water every night. Then you must put something on it," said the doctor.

He took out a piece of paper and wrote on it. "Buy this and put it on the foot before you go to bed every night," he said.

"Thank you," said the bookseller. "And now, sir, here are your books."

"How much?" said the doctor.

"Two pounds."

"Good," said the doctor. "I shall not have to pay you anything."

"Why?" asked the bookseller.

"I told you about your foot. I want two pounds for that. If people come to my house, I ask them to pay one pound for a small thing like that. But when I go to their houses, I want two pounds. And I came here, didn't I?"

11.What happened to the bookseller one day?

A.He lost a box of books.

B.His foot was wounded by a box of books.

C.He lent the doctor a box of books.

D.He sold out all his books.

答案:B

12.The bookseller's wife asked him ______.

A.to go out for some medicine

B.to send somebody for a doctor

C.to go to see the doctor

D.to wait for the doctor to come

答案:C

13.The bookseller didn't take his wife's advice because ______.

A.he was afraid of the doctor

B.he didn't like to take medicine

C.he couldn't walk by himself

D.he didn't want to pay the doctor

答案:D

14.The doctor paid ______ for the books.

A.one pound

B.two pounds

C.nothing

D.something

答案:C

15.The bookseller paid ______ money for seeing the doctor in the end.

A.more

B.less

C.the same amount of

D.no

答案:A

 


三、词汇与语法

16.If you _____your work, you can go there first.

A.will finish

B.finished

C.finishing

D.have finished

答案:D

17.Unfortunately, his father ________ in the traffic accident yesterday.

A.dead

B.was killed

C.killed

D.was dead

答案:B

18.I gave Grace a present but she gave me nothing ________.

A.in return

B.in turn

C.in advance

D.in short

答案:A

19.The manager will not _________ us to use his car.

A.have

B.let

C.agree

D.allow

答案:D

20.Tom ________ more than twenty pounds on the novel.

A.spent

B.paid

C.cost

D.took

答案:A

四、完型填空

Do you often visit museums? Museums are often full ___21___ interesting and beautiful things, but in most museums you can only ___22___ the thing there. You can't touch them. This is not very interesting for most of us. People want to touch things. They want to use them and play with them. That is ___23___ we learn about things. If we are interested in something, we learn about it more easily. If we are bored we do not learn very much. But some museums are different. For example, at the Boston Children's Museum, young people can use computers and other modern machines. They can ___24___ make movies and play games there. In this kind of museums children are not bored. They can ___25___ a lot from the museum.

21.

A.how

B.also

C.of

D.learn

E.look at

答案:C

22.

A.how

B.also

C.of

D.learn

E.look at

答案:E

23.

A.how

B.also

C.of

D.learn

E.look at

答案:A

24.

A.how

B.also

C.of

D.learn

E.look at

答案:B

25.

A.how

B.also

C.of

D.learn

E.look at

答案:D

五、英译汉

26.What would you like to drink, mineral water or tea?

答案:你喜欢喝点什么,矿泉水还是茶水?

27.I've got used to the weather in Shanghai.

答案:我已经适应了上海的这种天气。

28.He had a traffic accident last week.

答案:他上星期出了一起交通事故。

29.Many schools will open for lessons at the beginning of September.

答案:很多学校九月初开学。

30.She likes to help any one who is in difficulty.

答案:她乐意帮助任何一个有困难的人。

31.The students are encouraged to do more listening, reading and writing by their teacher.

答案:老师鼓励学生多听、多读、多写。

六、写作

32.Instructions:根据下面所给的题目和提纲用英语写出一篇不少于80词的短文。

My Favorite Course

1.我最喜欢的课程;

2.喜欢的原因。

答案:无

二维码

添加微信,快速了解成人高考

声明:由于考试政策等各方面情况的不断调整与变化,本网站所提供的考试信息仅供参考,请以权威部门公布的正式信息为准。
本站所有内容来源于互联网。如果发现本站有涉嫌抄袭的内容,欢迎发送邮件至 514443065@qq.com举报,并提供相关证据,一经查实,本站将立刻删除涉嫌侵权内容。

标签:

1、您目前的学历层次:

小学及以下

初中

高中

中专

大专

2、你接受的拿证时长:

1年以内越快越好

1年到2年

2年到3年

3年及以上

3、你为什么提升学历:

找工作

考公务员

办工作居住证

考证书评职称

4、您更偏向于哪种取证方式:

全程无忧

在家自学

学校听课

辅导教学

其他

*您的姓名:

*手机号码:

*报考城市:

相关文章

  • 网络教育的报名时间是什么时候

    网络教育的报名时间是什么时候

    网络教育每年有春季和秋季两次入学机会,春季入学时间为3月份,报名时间为12月到次年3月,秋季入学时间为9月份,报名时间为5月到9月份。远程教育是怎么进行报名的远程教育的大部分工作都是通过网络平台来完成的,但是...

  • 网络教育统考难吗 考不过怎么办

    网络教育统考难吗 考不过怎么办

    网络教育统考难度不大,网络教育统考是本科段网络教育全国统一的一种考试,需要考计算机和英语A/B两门,统考每年一次,在九月份进行。网络教育统考考什么内容网络教育专科起点本科学生需参加大学英语、计算机应用基础...

  • 天津大学2020年7月远程教育统考成绩查询入口在哪里

    天津大学2020年7月远程教育统考成绩查询入口在哪里

    「天津大学考试成绩查询」天津大学2020年7月远程教育统考已结束,小伙伴们是不是想知道哪里可以查询统考的成绩?下面是小编为您整理的成绩查询入口。2020年天津大学远程教育7月统考成绩查询入口点击进入:2020年天津大学远程教育7月统考成绩查...

  • 成人大专网络教育怎么报名

    成人大专网络教育怎么报名

    「成人本科网络教育怎么报名」考生可以直接到招生院校报名,也可以在授权招生的学习中心报名。网络教育每年分春秋两季招生,考生想要报名只要携带身份证原件、最高学历原件、1寸近期蓝底彩色照片原件及电子版就可以了。远程网络教育是一种在网络平...

  • 广东网络教育怎么报名 一年能报考几次

    广东网络教育怎么报名 一年能报考几次

    网络教育还叫做远程教育,报考网络教育每年可以报考两次,适合高中、中专、大专、在职人员进行报名。网络教育要如何报名通过网络教育学习中心或者是院校进行注册,上传报名信息,需准备电子版的本人二代身份证、毕业...

  • 远程教育大专的条件

    远程教育大专的条件

    「远程教育本科报名条件」报考远程教育大专需要具备高中、中专、技校及以上学历的毕业证书,年龄需满18周岁。远程教育又称之为网络教育,最大特点就是学习者不受时空的限制,可以自主地选择学习地点和学习时间。远程教育,在已出台的一些文件...

  • 网络教育大专怎么报名 有入学考试吗

    网络教育大专怎么报名 有入学考试吗

    网络教育一般只需要进行入学测试,是由考生所报读的远程教育的学院自行组织的,考试难度很低,入学相对容易,属于宽进严出的模式。网络教育大专报考流程是怎样的报名网络教育大专考生需要到高校校外学习中心进行报名...

  • 网络教育怎么报名 报考时间是什么时候

    网络教育怎么报名 报考时间是什么时候

    网络教育一般是去学校本部或者当地的学习中心报名,网络学院在全国各地都设置校外学习中心,学员可以就近报名学习,网络教育的学习时间比成教更加灵活,对于一些工作比较繁忙没有很多固定时间的人来说,是比较适合报...

  • 网络教育本科怎么报名 报考点在哪

    网络教育本科怎么报名 报考点在哪

    报考网络教育本科报名可以去学习中心或者是院校官网价进行报名,通过通常学校网站上报名流程,有“网上预报名”,进入“网上预报名”系统。网络教育每年可以报考几次网络教育院校每年招生两次,春季入学的考试时间是...

  • 2021北京理工大学网络教育报名条件

    2021北京理工大学网络教育报名条件

    「北京理工大学2021年招生」北京理工大学1940年诞生于延安,网络教育又称之为远程教育,获取的学历被国家认可,考生可以在学信网查询学历。北京理工大学网络教育报名条件及要求(一)报名条件:报考高起本的考生应具有高中毕业证或相当于高中毕业...

放松一下

hahagu hahagu 小区门口修车师傅生意特好。人实在,只要不换零件,常常不收钱或只收个块把钱辛苦钱。最近发现他心黑了,价钱明显上调,就连充个气也收1块钱。旁边书报亭大妈是知情人,: 唉,多担待一下吧!他家上个月二胎,一窝生了四个带把的。。。。

评论 (0)

上一页 下一页

我要点评

您还未登录,无法发表评论!
在线测评

电话咨询
13711593197 添加微信